Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING
Viken Ide Hafjell ved Viken Sag Hafjell org.nr. 988556467, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Dette gjelder innsamling, lagring og bruk av personlige opplysninger. Vi følger gjeldende lovverk for behandling av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen.
Grunnlaget for behandlingen av personopplysninger er oppfyllelse av kontrakt eller avtale, samtykke for nyhetsbrev, eller lovpålagte forpliktelser (f. eks regnskapslover og kjøpslover).
Når henter vi opplysninger fra deg?
Vi trenger personopplysninger fra deg for å kunne betjene din ordre/ditt kjøp hos vikenide.no
Vi innhenter navn, tlf.nr. adresse og e-postadresse.
Personopplysningene brukes til å kunne tilby tjenester som å verifisere og behandle kjøp og ordrer, forsendelse av varer, retur og reparasjon, kundeservice og markedsføring ved samtykke, registrering av brukerkonto og konkurranser.
Vi oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålet. Formålet kan være avtalen mellom deg som kunde og oss som bedrift når du benytter tjenester vi tilbyr, lovverk som vi er pliktige til å følge, eller et aktivt samtykke.
Personopplysninger slettes når avtalen er oppfylt, men vi er pliktige til å oppbevare personopplysninger i henhold til forskjellige lovverk. Oppbevaringsrutiner av personlige opplysninger er forklart under hvert enkelt punkt.
Viken Ide Hafjell ved Viken Sag Hafjell samler inn opplysninger fra deg når du besøker våre nettsider. Dette er opplysninger som er anonymiserte og som ikke kan spores tilbake til din identitet. Data som samles inn anonymt er blant annet hvor mange som besøker nettsiden vår, hva de klikker på og hvor lenge et besøk varer.
Anonymisert informasjon brukes til å samle statistikk som kan gi informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge og forbedre nettbutikken.
Viken Ide Hafjell ved Viken Sag Hafjell verken gir eller selger kundeinformasjon videre til noen tredjepart. Samarbeidspartnere vil imidlertid få tilgang til de opplysninger som er nødvendig for at de tjenester vil tilbyr skal kunne utføres.
Ordrebestilling:
Fullføring av en bestilling krever følgende opplysninger:
Privatkunde:
Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse
Bedriftskunde:
Navn, leveringsadresse/fakturaadresse, telefonnummer, e-post, organisasjonsnummer
Disse opplysningene trenger vi for å kunne sende deg bestillingen og for å kunne kontakte deg ved behov angående den spesifikke ordren.
Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi din IP-adresse ved fullført betaling. Tilgang til IP-adresse og personopplysninger som gjelder betalinger er strengt regulert.